Honlap készítés Székesfehérváron

Honlapkésztés

Legyen szó egy egyszerű bemutatkozó weboldalról, vagy sok kategóriás ingatlanirodai rendszerről, komplett megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Fő szolgáltatásunkról bővebben olvashat Webfejlesztés menüpontunkban.

Online marketing tanácsadás és kivitelezés

A racionalitáson és a gyakorlati tapasztalatokon alapuló tanácsokkal segítjük ügyfeleinket annak érdekében, hogy növeljék értékesítésüket és javítsák marketing kommunikációjukat. Tanácsainkkal és szolgáltatásainkkal támogatni tudjuk az Ön vállalatát is a keresőoptimalizálás, weboldal-webáruház megtervezése és hirdetési-értékesítési kérdések területén egyaránt. Email marketing területén kiemelt tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Keresőoptimalizálás

Vállaljuk nem általunk készített weboldalak keresőoptimalizálását is. A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalára minél nagyobb számú látogatót tudjunk irányítani anélkül, hogy hirdetésekért fizetnénk.
A WeCreate rendkívül optimalizált, keresőbarát rendszert épít meglévő weboldalából. Ahogy a Google szereti! A keresőbarát url-ek, H1, H2 tag-ek mellett több rejtett és automatikus funkció használatától lesz előkelő helyen a keresőkben weboldala. Fontos tudni, hogy ne várjunk azonnal eredményt, egy weboldal beindításától számítva 4-8 hónap elteltével lesz végleges eredmény.

 

Weboldal karbantartás

A WeCreate weboldalak könnyen használható adminisztrációs felülettel rendelkeznek. Egy új hírt, cikket blogbejegyzést nagyon egyszerű dolog feltölteni (Több olvasnivaló - visszatérő látogatók - hosszabb oldalon tartózkodás = Jobb helyezés a keresőkben). Ha Ön mégsem szeretne ezzel foglalkozni, nincs ideje rá, nem tudná rendszeresen elvégezni, mi megtesszük! Előre egyeztetett tartalommennyiség alapján tudunk árajánlatot adni. Jellemzően évi 10-30Eft körüli összegre számítson.

 

Facebook oldal menedzsment

Igény esetén létrehozzuk a Facebook oldalát. Nincs rosszabb mint egy magára hagyott Facebook oldal. Rossz fényt vet a vállalkozásra. A létrehozott oldallal mindenképpen foglalkozni kell. Ha Ön szeretné, ezt átvállaljuk havidíjas szolgáltatásunk keretében.
Facebook oldalra nehéz feladat rajongókat gyűjteni. Rengeteg olyan trükk és funkció van, mellyel rajongói táborát bővítheti. Minél nagyobb a rajongó tábora, annál szélesebb körben tudja termékeit vagy szolgáltatásait bevezetni a köztudatba. Ingyenes és fizetős funkciók kombinált használatával ez a feladat megoldható, sok esetben nem kevés hozzáértést igényel. Egy személyes ajánlatkérés alkalmával megismerkedünk vállalkozásával, majd az árajánlat elfogadása után részletesen kidolgozzuk Facebook kampányát.

 

Webtárhely és domain

Az elkészült weboldalnak természetesen tárhelyet is biztosítunk. Egy komoly cégnek saját domain végződésű email címei vannak. Mi létrehozzuk Önnek ezeket, segítünk beállítani számítógépén.

Domain regisztráció költsége: 3500Ft/2év
SSD tárhely "Start" csomagunkhoz: 10000Ft/év

A tárhelyszolgáltatás évfordulója minden esetben adott év Január 1-én van. Decemberben számlázzuk ki a következő évi szolgáltatást. Az év közben elkészített weboldalaknál az átadástól év végéig tartó időszakot kell kiegyenlíteni.

 

 

Ajánlatkérés