Webfejlesztés

Manapság egy weboldal már nem kiegészítő eleme egy vállalkozásnak, hanem a sikeresség elengedhetetlen feltétele. A WeCreate fő célkitűzése, hogy olyan megoldásokat kínáljon Önnek, amely sikerre viszi vállalkozását. Szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik megtervezetten és átgondoltan akarnak ezen a piacon megjelenni.

Ön milyen honlapokkal találkozik internetes böngészései során?

Nyilván ismer professzionális, tartalmában és megjelenésében színvonalas értékesítési felületeket, és silányabb, korántsem felhasználóbarát oldalakat, melyek esélytelenül szállnak harcba az ügyfelekért folytatott versenyben. Az előbbieknek Ön potenciális felhasználója, azaz visszatérő, hűséges látogatója, az utóbbira azonban legfeljebb véletlenül talál vissza.

 

Reszponzív weboldal

Mit jelent a reszponzivitás? Ha a weboldal mobil- és tabletbarát, vagyis minden eszközön arra optimalizáltan jelenik meg. Manapság ez már elengedhetetlen egy weboldal számára. Tudta hogy 2013-ban weboldal megtekintések 10-15%-a mobiltelefonról, tabletről történt?(Ez a szám egyre növekszik..) Elveszíteni ezeket a látogatókat, vásárlókat?

Míg konkurenciáink súlyos felárakat(+50-80EFt) számítanak fel ezen szolgáltatásra, nálunk ez nem kerül pluszba. Minden weboldalt reszponzívra készítünk.

SSD alapú tárhely

Szeret Ön gyorsan betöltődő weboldalakat olvasni? Tud róla, hogy a weboldal-sebességet már a Google kereső is figyelembe veszi? Honlap-tulajdonosként mit szólna ahhoz, ha a weboldalának betöltődési sebessége akár 50%-kal gyorsulna, s csak ettől néhány találattal előrébb kerülne a weboldala a Google-ban? Ha igen a válasza, akkor jó helyen jár!
Az SSD (Solid State Drive) meghajtó nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így lerövidül a fájlok elérése vagyis gyorsabban töltődik be weboldala. Mivel a weboldalt valahol tárolni kell így mi a normál, merevlemezes tárolás helyett az SSD mellett döntöttünk.
Modern vállalkozásként mindig a legújabb technológiát alkalmazzuk munkánk során, az összes elkészült weboldalunkat SSD tárhelyen tároljuk.
Árát tekintve egyáltalán nem kerül sokba: "Start" csomagunk éves tárhelyköltsége: 10.000Ft.

 

Keresőoptimalizált felépítés

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalára minél nagyobb számú látogatót tudjunk irányítani anélkül, hogy hirdetésekért fizetnénk.
Az WeCreate weboldalai rendkívül optimalizált, keresőbarát rendszerek. Ahogy a Google szereti! A keresőbarát url-ek, H1, H2 tag-ek mellett több rejtett és automatikus funkció használatától lesz előkelő helyen a keresőkben weboldala. Fontos tudni, hogy ne várjunk azonnal eredményt, egy weboldal beindításától számítva 4-8 hónap elteltével lesz eredmény.

 

Menedzselje ön a weboldalát - Ingyen!

Lehetősége van saját kezűleg módosítani elkészült weboldalán lévő tartalmat, egy egyszerű szövegszerkesztőhöz hasonló eszköz segítségével. Egy megoldás, melynek segítségével ügyfeleink, programozói tudás nélkül szerkeszthetik honlapjukat.
Az elkészült weboldalak mögött CMS rendszer található, amely segítségével Megrendelőink az oldal tartalmát saját maguk, minimális számítógépes ismeret segítségével tudják bővíteni frissíteni, módosítani, törölni.

 

Webstatisztika

Weboldalaink mögé minden esetben Google Analitics Statisztikai felületet teszünk, melynek segítségével Ön, mint a weboldal tulajdonosa pontos képet kaphat weboldala teljesítményéről. Ide tartozik a látogatószámok megtekintése, az új és visszatérő látogatók arányának elemzése, a látogatók földrajzi elhelyezkedése és nyelve. A forgalmi források is megtekinthetők, azaz, hogy honnan érkeznek a látogatók a weboldalra. A weboldal tartalmának elemzése, azaz, hogy mely oldalakat látogatják leginkább a felhasználók, mely oldalaknál hagyják el a weboldalt, és még sok más hasznos statisztikai adat.

Nálunk a szolgáltatás tartalmazza:

-Logótervezés
-Szerkeszthető Weboldal elkészítése
-Mobilbarát kialakítás, plusz felár nélkül
-Választott csomagnak megfelelő számú menüpont és tartalmi oldal
-Alap keresőoptimalizálás(weboldal keresőoptimalizált megtervezése, nagyobb linképítő oldalakra linkek, webszövegírás megfelelő kulcsszavakkal)

 

Tekintse meg referenciáinkat, érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!